Ik.jpg

OVER HEEMAN

Heeman begon zijn carrière bij het tijdschrift RAILS (2002). Hij studeerde af aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten (2004) en zijn eindexamenwerk werd bekroond met de Photo Academy Award (categorie interieur/exterieur).

Voordat hij zich fulltime toelegde op de fotografie studeerde hij Bouwkunde aan de TU-Delft en Culturele Antropologie aan de Universiteit van Leiden. Zijn passie voor architectuur, de stedelijke omgeving, de mens en zijn/haar techniek zijn de basis van zijn fotografie. Zijn fotografie kenmerkt zich door dynamiek, is kleurrijk en uit het leven gegrepen.

In de loop der jaren heeft hij zich meer en meer gespecialiseerd en toegelegd op bouw, stedelijke omgeving, architectuur, infrastructuur en techniek. Hierbinnen staat de mens altijd centraal.

Zijn werk is gepubliceerd in tijdschriften, kranten, brochures, jaarverslagen, campagnes en advertenties, op verschillende billboards en websites. Onder zijn klantenkring bevinden zich onder meer bouwbedrijven als BAM, Ballast Nedam en Strukton; gemeentes als Den Haag en Rotterdam; Ministeries als Justitie en Buitenlandse Zaken; Infrastrctuur en Waterstaat en bladen als Audi-Magazine en Esquire.

Heeman werkt met de beste professionele camera’s, objectieven en flitssets.

Uiteraard is hij in bezit van zijn VCA en heeft hij alle PBM’s standaard bij zich.

Heeman-fotografie is gevestigd in den Haag.

Hij is bereikbaar op 06-14882774